VA-kunskap med Varim - Framtidens reservoar 10 september

Varims medlemsföretag står för mångårig erfarenhet, stor expertis och teknik i framkant inom vattenrening. Denna kunskap delar vi gärna med oss. Så i väntan på VA-mässan 2021 arrangerar vi "VA-kunskap med Varim". Den 10 september sker det första tillsammans med medlemmen Huber, ett webbinarium som handlar om framtidens reservoarer. Fler webbinarier från våra medlemmar kommer under hösten.

Datum: 2020-09-10
Tid: kl. 11.30-12.00
Plats: Teams, länk skickas ut till anmälda innan webbinariet
Kostnad: Gratis och öppet för alla
Anmälan: öppnas i augusti

I webbinariet Framtidens reservoarer berättar Maria Eriksson från Huber Sverige om hur framtidens dricksvattenreservoarer och vattenreningsverk kan utformas och vilka olika möjligheter som finns.

Intrång och sabotage är ett mycket vanligt problem för dricksvattenreservoarer och vattenreningsverk. Under ett tidigare seminarium uppgav hela 70 % av deltagarna att de utsatts för sabotage. Maria tar upp hur ny teknik och nya byggnadsmetoder kan skapa säkrare reservoarer och reningsverk som minimerar riskerna för intrång av obehöriga. Hon går även igenom nya metoder för att höja säkerheten och skapa en bättre arbetsmiljö för medarbetarna. Under webbinaret finns möjlighet att ställa frågor om det som är viktigt för dig att veta.