Vill du bli medlem?

Till medlemmar i Varim kan styrelsen anta varje företag, organisation eller liknande som har verksamhet eller intresse inom området och uppfyller Varims kvalifikationskrav, samt är beredd att aktivt verka för branschens intressen.

För att ansöka om medlemskap behöver du fylla i en medlemsansökan och e-posta den till kansliet på varim@tebab.com. Ansökan behandlas sedan av Varims styrelse. Här hittar du Varims stadgar.

Varim erbjuder två nivåer på medlemskap, fullvärdigt och reducerat. Fullvärdig medlem i Varim år 2019 kostar i serviceavgift 46 500 kr (+ moms) och medlemsavgift på ca 6 000 kr.

Reducerat medlemskap innebär att man under de 2 första åren betalar halv serviceavgift och hel medlemsavgift. Det innebär att man ej har rösträtt på föreningsmöten samt ej erhåller rabatt på VA-mässan. År 3 blir företaget automatiskt fullvärdig medlem och betalar för fullvärdigt medlemskap.

Vill du ha mer information om Varim och vad ett medlemskap innebär? Fyll i intresseanmälan nedan eller kontakta kansliet.

TEBAB erbjuder alla företag som är medlemmar i en branschorganisation med kansli hos TEBAB att ta del av tjänsten TEBAB Plus.

Intresseanmälan om medlemskap i VARIM

Företag: *

Postadress: *

Postnummer: *

Ort: *

Kontaktperson: *

E-post: *

Mobiltelefon: *

Telefon: *