Vill du bli medlem?

Till medlemmar i Varim kan styrelsen anta varje företag, organisation eller liknande som har verksamhet eller intresse inom området och uppfyller Varims kvalifikationskrav, samt är beredd att aktivt verka för branschens intressen.

För att ansöka om medlemskap behöver du fylla i en medlemsansökan och e-posta den till kansliet på varim@tebab.com. Ansökan behandlas sedan av Varims styrelse. Här hittar du Varims stadgar.

Varim erbjuder två nivåer på medlemskap, fullvärdigt och reducerat. Fullvärdig medlem i Varim år 2021 kostar i serviceavgift 47 600 kr (+ moms) och medlemsavgift på ca 2 500 kr.

Reducerat medlemskap innebär att man under de 2 första åren betalar halv serviceavgift och hel medlemsavgift. Det innebär att man ej har rösträtt på föreningsmöten samt ej erhåller rabatt på VA-mässan. År 3 blir företaget automatiskt fullvärdig medlem och betalar för fullvärdigt medlemskap.

Vill du ha mer information om Varim och vad ett medlemskap innebär? Fyll i intresseanmälan nedan eller kontakta kansliet.

Teknikföretagens Branschgrupper erbjuder alla företag som är medlemmar i en branschorganisation med kansli hos Teknikföretagens Branschgrupper att ta del av Plus-tjänster som ger olika rabatter.

Här hittar du information om Teknikföretagens Branschgruppers Medlemsförmåner

  Intresseanmälan om medlemskap i Varim

  Företag: *

  Postadress: *

  Postnummer: *

  Ort: *

  Kontaktperson: *

  E-post: *

  Mobiltelefon: *

  Telefon: *